Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

После овог викенда, само ће кошаркаши Југа наставити борбу за бодове у још два кола Прве мушке регионачне лиге Исток.У мечу 11. кола домаћини су Младости из Зајечара у суботу у 18 сати у врањској Хали спортова.

Југ је фаворит на овом мечу, али ако се разигра најбољи играч Младости Вељковић, одбрана Југа би могла да има великих проблема.

Клуб малог фудбала Врање игра меч у Смедереву са истоименим клубом у 9. колу Прве Футсал лиге. Врањски фудбалери имају минималне шансе да победе фаворизованог домаћина. Ово је крај првог дела најлошије сезоне врањскох фудбалера откад се такмиче у Првој Футсал лиги. 

Полусезону завршавају и одбојкашки клубови. У другој мушкој лиги Исток, Младост  путује у Прокупље на мегдан Топличанину. Одбојкашице Врања у истом такмичењу гостују Параћину. Ова два клуба нису поновила добре резултате из претхопдне полусезуоне. Одбојкаши Врања у последњем колу МОЛ Лесковац дочекују екипу из Прокупља.

Крај је и у Другој лиги Југ за стонотенисере. Врање ће у последњем мечу у овој години гостовати Јагодини и ако победи биће на деоби првог места са екипом Ужица.

Тест

Friday the 19th. Спортски савез града Врања 2013.