Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Стонотениски клуб Врање је имао успешну полусезону и освајио друго место у Другој лиги групе Југ. Иако им то можда и није било тешко јер су испадањем из Прве лиге у претходној сезони доспели у ранг са мање квалитетним тимовима. Међутим, и у овом рангу такмичења требало је побеђивати.

Врањанци су успели да на 7  утакмица забележе победе, док су два пута поражени, први пут у дуелу у Врању са јесењим прваком, Јединством из Ужица и други пут, ненадано у Јагодини. На почетку лиге направљен је добар тим који је предводио капитен Бане Миленковић и са још тројицом играча из Лесковца почели су да нижу победе. Међутим, у току првенства уследиле су повреде, болести и недостатак фунаннсија што је изменило састав. То се одразило и на квалитет мечева и игара врањског стонотениског клуба. И друго место је успех, па се на пролеће очекује жестока битка за врх, а две екипе ће у бараж за попуну Прве лиге.

Врањски Стонотениски клуб, после дуго година добио је једног првака у млађим категоријама. Петар Филиповић, за кога стручњаци кажу да је прави бисер српског стонтениса, освојио је титулу државног првака у кадетској конкуренцији и сврстан је на прво место на ранг листи у својој категорији.

Табела после јесењег дела шампионата: 1. Јединство 17, 2. ВРАЊЕ 16, 3. Крагујевац Спин 15, 4. Јагодина 15, 5. Хајдук Вељко 14. 6. СФС Борац 14, 7. Бане 13, 8. Дубочица 11, 9. Прва Петолетка 10, 10. Борац 10. 

Тест

Saturday the 20th. Спортски савез града Врања 2013.