Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

У организацији Спортског савеза Србије спроводи се акција "Шта тренираш" у свим већим градовима у нашој земљи. То је речено на данашем састанку представника Спортског савеза Србије са водећим људима спортских клубова у граду.

Спортски савез Града Врања биће организатор ове акције, која ће се одржати наредног четвртка у Хали спортова са почетком у 11 часова. Циљ акције је упутити децу да изађу из својих станова и кућа да се активирају и да своје слободно време проведу тренирајући у неком од клубова у Врању. Акција ће бити својеврсна презентација спортова и клубова нашег града, који ће своје програме и активности приказати на штандовима у Хали спортова. Програм ће имати свог водитеља, који ће методом интервјуа разговарати са спортистима децом и са свим учесницима ове акције. Испред Спортског савеза Србије акцију ће у Врању подржати некада прослављени репрезентативци у ватерполу Александар Шоштар, рукомету Предраг Перуничић и одбојци Владимир Батез, сада челници српског Спортског савеза. По завршетку ове акције у некој од конгресних сала у граду, челни људи Савеза одговараће на питања руководилаца врањских клубова о финансирању спорта у Србији и о улози локалних самоуправа у финансирању спорта.

Тест

Thursday the 25th. Спортски савез града Врања 2013.