Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

У просторијама Спортског савеза Града Врања, представници савеза поделили су лопте Основним школама, Предшколској установи и спортским организацијама у Врању, које су узеле учешће у акцији Спортског савеза Србије „Шта тренираш“, која је одржана прошлог месеца у Врању.

Председник Спортског савеза града, Игор Младеновић, присутнима се захвалио на масовном учешћу у акцији и том приликом је рекао да је одлучено да се лопте добијене од Спортског савеза Србије поделе Основним школама и женским клубовима у Граду. Укупно 16 колектива и спортских организација је добило лопте за фудбал, кошарку, рукомет и одбојку. Младеновић је истакао да посебно радује учешће у акцији Предшколске установе Наше дете, чији су полазници били најмасовнији у акцији. Спортски савез Србије као дародавац лопти и Спортски савез Града Врања и Хала спортова били су одлични организатори ове манифестације, која је у 2015. години први пут одржана у нашем граду.

Тест

Thursday the 25th. Спортски савез града Врања 2013.