Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Под покровитељством градске општине Врањска Бања у недељу је отворено Дечје културно лето. Ова манифестација ће трајати током читавог лета, а обухватаће културне и спортске садржаје.

Манифестацију су званично отворили Славица Сотировић, председница градске општине Врањска Бања и Душан Томић, директор Спортског савеза Града Врања.Поред градске општине Врањска Бања, организацију Дечјег културног лета помогли су Спортски савез Града Врања и Друштво српских домаћина. У културном делу програма учествовали су чланови КУД Врелац из Врањске Бање. Спортски део програма почео је партијом шаха на отвореном, а настављен је великом дечјим турниром у шаху у Основној школи Предраг Девеџић. Учествовало је 46 малих шахиста из Врања, Врањске Бање, Бујановца и Житорађе. Најбољим шахистима Спортски савез Града Врања обезбедио је медаље. Поред становника Врањске Бање и околине учешће у овој манифестацији узеће и многобројни туристи и гости, који тренутно летују у овом одмаралишту.

Тест

Tuesday the 23rd. Спортски савез града Врања 2013.