Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Вечерас је на терену Основне школе Бора Станковић у Тубужду завршен 11. традиционални турнир у малом фудбалу. Победник турнира „Тибужде 2015“ је екипа Несал старс која је у финалу савладала тим Кофи тајм и другари након извођења пенала 6:5.

У регуларном току меча било је нерешено 3:3.

У утакмици за треће место боља је била екипа Ми то тако која је минимланим резултатом 1:0 савладала Фокус.

За најбољег голмана турнира проглашен је Душан Тасић, најбољи стрелац је Стефан Стојиљковић, а најбољи играч турнира Александар Јањић.

Најбољим појединцима је директор Спортског савеза Града Врања Душан Томић уручио пехаре и новчану награду од по две хиљаде динара. Трећепласираној екипи је припала награда од 15 хиљада динара, медаље и пехар, а награде им је уручио потпредседник Спортског савеза Мартин Ђорђијевић. Екипи Кофи тајм и другари, председник Спортског савеза Игор Младеновић је уручио медаље, пехар и новчану награду од 30 хиљада динара за освојено друго место, док је Градоначелник Града Врања, Зоран Антић првопласираном тиму уручио медаље, пехар и новчану награду од 70 хиљада динара.

Ораганизатор овог турира је Месна заједница Тибужде у сарадњи са Градом Врање и Спортским савезом Града Врања. 

Тест

Wednesday the 24th. Спортски савез града Врања 2013.