Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

У Београду је од 5. до 9. августа одржано Државно финале Србије Спортских игара младих за учеснике основношколског узраста. Ове године је учешће узело 28 градова који су се такмичили у 13 спортских дисиплина.

 

Такмичари из Врања су постигли запажене резултате и освојили неколико медаља. Најуспешнији су били рукометаши до 2000. годиште који су освојили прво место савладавши у финалу екипу из Ваљева. Друго место и сребрне медаље су освојиле девојчице из Врања у баскету 3х3 које су у финалу изгубиле од Сремске Митровице. Рукометашице Врања су освојиле треће место и бронзане медаље, а у борби за 3. место су савладале Смедерево.

У појединачним дисиплинама Софија Стојановић из Врања је освојила сребрну медаљу у шаху, док је Невена Стојковић освојила друго место у тенису.

Успешни су били и малишани из Врања 2006. годиште у најмасовнијој дисциплини, између две ватре, који су освојили 3. место.

Врањски рукометаши, који су освојили прво место, ће заједно са најбољим екипама и појединцима у осталим дисиплинама, учествовати на Међународним данима Спортских игара младих који ће бити одржани у Спилиту крајем августа где ће се такмичити са вршњацима из Хрватске и Босне и Херцеговине. 

Тест

Wednesday the 24th. Спортски савез града Врања 2013.