Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Град Врање и Спортски савез града изградили су спортски комлекс у селу Вртогошу. Терене за мали фудбал и кошарку, са трибинама и терен за игру деце школског и предшколског узраста са реквизитима, на употребу мештанима Вртогоша предао је градоначелник Врања Зоран Антић.

Површина изграђеног спортсог комплекса је 1.638 квадратних метара у који је уложено око 9 милиона динара.

"Жеља ми је да свако село  добије овакве терене и ми ћемо урадити све да се то и оствари и да се направи што више оваквих спортских терена", рекао је градоначелник Антић обраћајући се мештанима Вртогоша и многобројним гостима.

Присутне је поздравио и председник Скупштине града, Слободан Стаменковић, а поред градских већника, одборника  Скупштине града и заменика градоначелника, свечаности су присуствовали и представници војске Србије гарнизона у Врању. Поред терена обновљена је и зграда која има две свлачионице, а изграђени су и рефлектотри за ноћне утакмице. У музичком делу програма учествовали су чланови КУД Севдах, а на крају је одиграна и ревијална утакмица у малом фудбалу између екипа Месне заједнице села Вртогош и Градске управе.

Тест

Friday the 19th. Спортски савез града Врања 2013.