Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

На првом турниру, који је одржан у 2016. години, у Алексинцу, стонотенисери Врања освојили су сва три прва места у сениорској категорији.

У конкуренцији 70 стонотенисера из Србије и Македоније, апсолутни победник турнира је првотимац Врања, Душан Анђелковић, који је у финалном мечу, резултатом 3:1 у сетовима савлада свог клупског друга, Бранислава Миленковића. Миленковићу је припало друго место, док се на трећу позицију пласирао, такође првотимац Врања, Петар Филиповић, кога је у полуфиналу са 3:0 победио Душан Анђелковић.

У женској конкуренцији победник турнира је Бисерка Ристић, такође некадашња стонотенисерка СТК Врање.

Ово је била генерална проба стонотенисера Врања пред наставак шампионата у Другој лиги групе Југ, 23. јануара, када Врање гостује Лужници у Бабушницу. Врање брани титулу јесењег првака у овој лиги са великим шансама да на крају првенства освоји једно од прва два места на табели, која воде у квалификације за попуну Прве стонотениске лиге Србије.

Тест

Saturday the 20th. Спортски савез града Врања 2013.