Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Прослава Дана Врања настављена је данашњим турнирима у шаху и стоном тенису. У просторијама СУБНОР-a одржан је традиционални турнир у шаху на којем је учествовало 8 екипа из Врања, Бујановца, Прешева и Владичиног Хана.

Турнир се такмичарски играо у сениорској конкуренцији, док су најмлађи шахисти играли ван конкуренције у мушкој и женској категорији. Турнир је отворио председник Спортског савеза Града Врања, Игор Младеновић, а први потез на турниру повукао је директор савеза, Душан Томић.

Одржан је и турнир у стоном тенису у сали Дома клутуре у Врању уз учешће 14 такмичара у мушкој и 6 у женској конкуренцији. Победник мушког турнира је Петар Филиповић, други је био Душан Петрићевић, док су треће место поделили Срђан Николић и Јован Филиповић. У женској конкуренцији прва је била Ива Димитријевска из Куманова, друга Милица Петрићевић, а треће место је заузела Анђела Ђорђевић.

Тест

Thursday the 25th. Спортски савез града Врања 2013.