Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

У Алексинцу је у суботу одржана редовна Скупштина кик-бокс савеза Централне Србије на којој су подељена признања за два првопласирана клуба, за најбољу такмичарку и најбољег такмичара са овог подручја. Од 24 клуба са територије Централне Србије, која су се такмичила у 2013. години, прво место припало је кик бокс клубу Ниш, другопласирана екипа је кик бокс клуб Врање док је кик бокс клуб Јуниор из Врања на 5. месту.

 

Најбоља кикбоксерка Централе Србије је европска јуниорска првакиња, Драгана Сретеновић из кик бокс клуба Врање. Најбољи такмичар је светски првак, Александар Коновалов из кик бокс клуба Палмини тигрови из Јагодине.

Кик бокс савез Србије је одредио ранг листу клубова за 2013. годину на којој је КБК Врање на 5. а КБК Јуниор из Врања на 11. месту у конкуренцији 57 клубова из Србије која су се такмичила у протеклој години. 

Тест

Thursday the 18th. Спортски савез града Врања 2013.