Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

          У 13 колу Прве фудбалске лиге Србије, „Динамо“ из Врања у суботу игра у Чачку са екипом „Борца“. Тежак меч за врањске фудбалере али се очекују бодови, речено је на конференцији за новинаре на стадиону „Јумка“ у Врању.

        Одбојкашице „Врања“ изгубиле су меч 4 кола Прве лиге Србије од „Србијанке“ из Ваљева, резултатом 3:1 у сетовима. Добра игра у првом сету, врањских одбојкашица и победа од 25:18 и то је било све у овом мечу. Гошће су се боље снашле и оствариле победу коју нису планирале. Врањанке су девете на табели са 4 бода а у наредном колу гошће су екипи „Београда“.

         У мечу шеснастине финала Купа Србије, врањски „Динамо“ , данас, игра у Лучанима са Суперлигашем, екипом „Младост“.

         Рукометаши „Врања 1957“ изгубили су и трећи меч за редом. „Динамо“ је претрпео пораз од „Дубочице“ а „Небески анђели“ су изгубили од „Пусте реке“ у Бојнику. Клуб малог фудбала“Врање“ освојио је бод у Крагујевцу, поразе су доживели одбојкаши и одбојкашице „Врања“ а два бода је освојила „Панда“ Две победе припале су кошаркашима „Пантера“ и фудбалерима „Врањске Бање“ а стонотенисери „Топ Спина“ доживели су 4 пораза.

            Клуб малог фудбала, кошаркаши „Пантера“, одбојкашице  и одбојкаши„Врања“, победили су у мечевима одиграним за викенд. Фудбалери „Динама“, „Врањске Бање“ и „Небеских анђела“, као и одбојкашице „Панде“ освојили су по 1 бод.

Тест

Friday the 30th. Спортски савез града Врања 2013.