Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

           У Врању је одржана изборна Скупштина Фудбалског савеза Пчињског округа на којој је за председника изабран Дејан Ивановић, професор физичке културе из Врања. Дејан Ивановић је дугогодишњи радник Спортског савеза града Врања, где му је замрзнуто радно место јер је у међувремену изабран на место градског већника.

        Фудбалерке ЖСУ“Динамо“ из Врања освојиле су пехар на престижном „Женском фудбалском фестивалу“, који је одржан у главном граду Аустрије, Бечу.

Надлежности територијалног Спортског савеза утврђене су чланом 102. став 1. Закона о спорту и чланом 138. став 5. Закона о спорту. У складу са чланом 138. став 5. Закона о спорту, програми из члана 137. став 1. тачке: 1,2,3,5,6,8,10,12,13,14 и 16. Закона о спорту, предлажу се као годишњи програми , без расписаног конкурса, у динамици утврђеној чланом 117. Став 1. Закона о спорту. Предлоге тих програма подноси надлежни територијални Спортски савез јединице локалне самоуправе , и то као свој годишњи програм, тако и годишње програме свих организација у области спорта са територије јединице локалне самоуправе.

Сходно напред наведеном потребно је да припремите своје годишње програме за 2023. годину и да их доставите Спортском савезу града Врања, ради обезбеђивања законитости комплетног поступка одобрења годишњих програма, најкасније у року од 15 дана, односно до 14. маја 2022. године.

 

                                                                                                       Спортски савез града Врања

                                                                                                                      Председник

                                                                                                                   Зоран Стојановић

 

              Фудбалерке ЖСУ“Динамо“ из Врања, узраста од једанаест до петнаест година отпутовале су у главни град Аустрије, Беч на престижни „Женски фудбалски фестивал“, који се одржава од 23. до 26. јуна.

                     Шаховски тренер и функционер, Зоран Стојановић „Шваба“, нови је председник Спортског савеза града Врања. Тако су одлучили, једногласно, сви присутни делегати на ванредној изборној Скупштини Спортског савеза града Врања.

Тест

Tuesday the 16th. Спортски савез града Врања 2013.