Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

        Фудбалерке ЖСУ“Динамо“ из Врања освојиле су пехар на престижном „Женском фудбалском фестивалу“, који је одржан у главном граду Аустрије, Бечу.

              Фудбалерке ЖСУ“Динамо“ из Врања, узраста од једанаест до петнаест година отпутовале су у главни град Аустрије, Беч на престижни „Женски фудбалски фестивал“, који се одржава од 23. до 26. јуна.

                     Шаховски тренер и функционер, Зоран Стојановић „Шваба“, нови је председник Спортског савеза града Врања. Тако су одлучили, једногласно, сви присутни делегати на ванредној изборној Скупштини Спортског савеза града Врања.

Надлежности територијалног Спортског савеза утврђене су чланом 102. став 1. Закона о спорту и чланом 138. став 5. Закона о спорту. У складу са чланом 138. став 5. Закона о спорту, програми из члана 137. став 1. тачке: 1,2,3,5,6,8,10,12,13,14 и 16. Закона о спорту, предлажу се као годишњи програми , без расписаног конкурса, у динамици утврђеној чланом 117. Став 1. Закона о спорту. Предлоге тих програма подноси надлежни територијални Спортски савез јединице локалне самоуправе , и то као свој годишњи програм, тако и годишње програме свих организација у области спорта са територије јединице локалне самоуправе.

Сходно напред наведеном потребно је да припремите своје годишње програме за 2023. годину и да их доставите Спортском савезу града Врања, ради обезбеђивања законитости комплетног поступка одобрења годишњих програма, најкасније у року од 15 дана, односно до 14. маја 2022. године.

 

                                                                                                       Спортски савез града Врања

                                                                                                                      Председник

                                                                                                                   Зоран Стојановић

 

              Спортски савез Града Врања, на основу члана 31, Статута, заказао је за 30. март 2022. године у сали Омладинског културног центра у Врању, са почетком у 12,оо часова изборну Скупштину.

На дневном реду ће се наћи пет тачака: 1. Избор радних тела Скупштине, 2. Усвајање извода из Записника са редовне седнице Скупштине одржане 28.децембра 2021. године, 3.Извештај о раду Спортског савеза Града Врања, 4. Избор Председника Споретског савеза Града Врања и 5. Разно.

Предлог за кандидате за Председника ССГВ може се доставити у писаном облику у Спортском савезу Града Врања или поднети на самој седници Скупштине.

Тест

Sunday the 3rd. Спортски савез града Врања 2013.