Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

          Динамо није успео да победи фудбалере Жаркова у мечу 22 кола Прве лиге Србије на стадиону Јумка у Врању. Недељковић је постигао гол за вођство већ у 13 минуту. До краја полувремена резултат је изједначио играч Жаркова, Шишков. Гол за госте и за вођство постигао је Николић у 73 минуту. Поповић је изједначио на 2:2 и поставио коначан резултат. Динамо је осми са 31 бодом. Првенство се наставља у среду последњим колом , а Динамо гостује Трајалу у Крушевцу.

    Најављивали су рукометаши Врања 1957 победу у дуелу са Радничким из Крагујевца у мечу 10 кола Супер Б лиге, али су изгубили, резултатом 33:32.Чоловић је био најефикаснији у тиму Врања са 9, док је Димитријевић постигао 7 голова. Најефикаснији у редовима Радничког  био је Медић са 13 постигнутих голова. Врање 1957 је на 8 месту табеле са 9 бода. У наредном колу, врањски рукометаши гостују у Неготину, Хајдук Вељку. Изгубили су и рукометаши Младости од Радничког из Ћуприје са 30:24 у мечу 9 кола Прве лиге Исток , на свом терену. Рукометашице Врања поражене су у Власотинцу, резултатом 28:23.

      Одбојкашице Врања доживеле су и други пораз у првенству Прве лиге. Изгубиле су у Београду од Радничког са 3:1 у сетовима. По 20 поена у првом и другом сету су освојиле врањске одбојкашице. Трећи сет су решиле у своју корист, резултатом 25:21, док су четврти изгубиле са 25:18. Врање је друго на табели из Срема из Сремске Митровице са 13 бодова. У Другој лиги Исток, одбојкаши Врања су лако, како се и очекивало са 3:0 у сетовима победили други тим Ниша. Другу победу су оствариле и одбојкашице Панде на домаћем терену у дуелу са Стампедом из Ниша, резултатом 3:1 у сетовима. Врање је на четвртом а Панда на осмом месту табеле.   

       У Квалитетној Међурегионалној лиги за пионире, Николић Академија је у Врању победила друголигаша, Пирот, резултатом 90:52. Највише кошева на мечу у врањском тиму постигли су, Антић 28 и Микић и Стевановић по 18. Николић Академија је четврта на табели са 7 бодова.

Тест

Thursday the 25th. Спортски савез града Врања 2013.