Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Врањске рукометне екипе доживеле су поразе у 11 колу Прве лиге Исток. Рукометаши Младости изгубили су у Врању, резултатом 30:29 од другог тима Хајдук Вељка из Неготина.  Јесењи првак је Јастребац из Блаца а на другом месту се пласирао Раднички из Ћуприје. БСК Хеба је шести а Младост осма на табели.      


Последња два места заузимају Параћин и Књаз.Рукометашице Врања су изгубиле у Свилајнцу од Радничког са 34:20. Велики пораз за врањски тим, који није поновио прошлогодишњи пласман. Житорађа је прва, Пирот други а Врање је заузело 10 место на табели. Иза Врања су само Радан из Лебана и Ртањ из Бољевца.

Поразе су доживела и сва три одбојкашка клуба. У Првој лиги у 8 колу, лидер на табели Срем је у Сремској Митровици лако победио Врање са 3:0 у сетовима. У првом је било 25:15, док су остала два завршена идентичним резултатом 25:20. Врање је пето на табели са 13 бода. У Другој лиги Исток, одбојкаши Врања изгубили су на домаћем терену од Топличких витезова из Куршумлије са 3:1 у сетовима. Врање је пето на табели са 12 бодова. Одбојкашице Панде глатко су изгубиле у Врању од Лесковца 98 са 3:0 у сетовима. Панда је предзадња са само 6 бодова. Последњи Стампадо из Ниша је без бодова.Кошаркаши Пантера савладали су Пусту реку из Бојника, високим резултатом 117:51 у мечу 13 кола Друге Регионалне лиге.Утакмица 10 кола Друге лиге група Југ у Бору између домаћег тима и стонотенисера Топ Спина из Врања је одложена због болести играча врањског клуба.

Тест

Saturday the 20th. Спортски савез града Врања 2013.