Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

             Врања победило екипу Такова. Кошаркаши Пантера славили су у Куршумлији а одбојкаши Врања у Ћуприји.Топ Спин победио два меча на истеку календарске године.

Утакмице, одбојкашких тимова, кошаркаша и стонотенисера су биле последње у спортским такмичењима за ову годину. У Првој лиги за одбојкашице одиграни су мечеви 9 кола шампионата.  Победа одбојкашица Врања над Таковом из Горњег Милановца, резултатом 3:2 у сетовима. Утакмица  је решена у тај бреку. Боља игра Врањанки и победа од 15:12. Срем из Сремске Митровице је јесењи првак са 25 бодова. Врање зимује на петој позицији на табели са 15 бодова. Шампионат се наставља 24. јануара.

 У Другој лиги Исток, одбојкаши Врања победили су у Ћуприји Мораву са 3:0 у сетовима, док је идентичним резултатом Панда изгубила у Куршумлији. По завршетку првог дела шампионата, одбојкаши Врања су на четвртом месту табеле са 15 бодова. Јесењи првак је екипа Топличких витезова из Куршумлије. У женском такмичењу, Панда је освојила предпоследње место са само две победе. Првак је Зајечар са 28 бодова.

У Другој Регионалној лиги Исток, Пантери су победили у Куршумлији истоимену екипу са 76:61. Меч је преломљен у првом полувремену, када су кошаркаши Пантера стекли недостижну предност од 16 поена разлике. Власотинце је завршило на првом месту, Пантери су други.Од 1 фебруара наредне године игра се Плеј оф.

Стонотенисери Топ Спина из Врања су у петак у Нишу победили Бор са 4:0 у заосталом мечу 10 кола Друге лиге Југ, да би исти резултат поновили и у суботу у дуелу са Пиротом на свом терену у Врању. Са 10 победа, Топ Спин је освојио прво место.

   

Тест

Saturday the 20th. Спортски савез града Врања 2013.