Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

          Одбојкашице „Врања“ доживеле су пораз од „Омладинца“ из Нових Бановаца пораз, КМФ „Врање“ играо нерешено са „Новим Пазаром“, док су стонотенисери „Топ Спина“ остварили дванаесту победу у првенству Друге лиге групе „Југ“. Ретко се кад дешава да утакмица у малом фудбалу буде завршена без постигнутог гола. Управо се то десило на мечу 11. кола Прве лиге у Врању између домаћег тима и „Новог Пазара“. Иако су гости други на табели и добар су тим, врањски фудбалери су више мислили како да одбране свој гол, него ли да упуте који ударац на гол Новог Пазара. Пазарци су имали неколико шанси да победе, јер су погађали пречке и стативе али је одличан голман врањског тима Стојановски био на висини задатка. Врањски фудбалери су само из једног индиректног ударца покушали да угрозе гол „Новог Пазара“.  Врање је и даље шесто на табели .У нередном колу гостују „Фону“ у Београду.

Одбојкашице „Врања“, после пораза од 3:1 у сетовима од „Омладинца“ из Нових бановаца, може се рећи да резултатска криза дрма врањски тим. Иако су играле без три повређене и болесне одбојкашице, Врање је изгледало на терену као раштимован оркестар и ништа им није полазило за руком. Само су, врањске одбојкашице, у трећем сету пружиле какву такву квалитетну игру а све остало је било за заборав. „Врање“ је шесто на табели са 19 бодова а у наредном колу гостује „Смедереву“.

Одбојкаши „Врања“,без већих проблема савладали су „Пирот“ са 3:0 у сетовима у 11. колу Друге лиге група „Исток“. „Врање“ је треће на табели са 21 бодом и у следећем колу је по распореду слободно. У женском такмичењу, „Панда“ је поражена у Врању од нишког „Миленијума“ и иде ка нижем рангу такмичења. У следећем колу „Панда“ гостује у „Мајданпеку“.

  „Топ Спин! у стонотениској Другој лиги групе „Југ“, остварио је дванаесту победу. Врањски стонотенисери су триумфовали у Сокобањи над „Озреном“, максималним резултатом 4:0 у партијама. Лидер на табели у наредном колу у Врању дочекује „Топличанин“ из Прокупља.

Тест

Saturday the 20th. Спортски савез града Врања 2013.