Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

                 Фудбалери, рукометаши и одбојкаши су изгубили, док су одбојкашице „Панде“ и КМФ „Врање“ освојили бодове. „Динамо“ је на свом терену, на стадиону „Јумка“, пред око 1.000 гледалаца, изгубио су од „Колубаре“ из Лазаревца, резултатом 3:2, полувреме 2:1 за „Динамо“.  Напади ка голу „Колубаре“ уродили су плодом, па је већ у 14. минуту Величковић донео предност Врањанцима. „Колубара“ је у 20 минуту изједначила преко Милосављевића. Само минут касније, Недељковић доводи „Динамо“ у вођство од 2:1. Попустила је концентрација врањским фудбалерима и они су дозволили да најпре у 86 минуту Ђенић погоди за 2:2 и на крају и Пецељ за победу „Колубаре“.“Динамо“ је на деоби десете и једанасете позиције на табели са „Радничким“ из Крагујевца са по 31 освојеним бодом. У нередном колу врањски тим је гост „Будућности“ у Добановцима, која је последња на табели Прве лиге Србије.Вредну победу остварили су и фудбалери Клуба малог фудбала „Врање“ у дуелу са „Калчом“ из Ниша, у 13 колу Прве лиге. У директном судару са такмацем за позицију на табели, „Врање“ је, са 4 гола Трајковића и са по једним голом Јањића и Николића и аутоголом гостујућег играча Кнежевића, славило, резултатом 7:3, полувреме 5:2. „Врање“ је сада пето на табели са 15 бодова и налази се у зони за Плеј оф. У наредном колу Врањанци гостују „Земуну“.Лоше су стартовали и рукометаши „Врања 1957“. Изгубили су у Врању од „Мокре Горе“ из Зубиног Потока са 32:28, полувреме 20:14. „Врање 1957“ је и даље предпоследње на табели Супер Б лиге „Исток-Запад“ са само 7 освојених бодова. У наредном колу, врањски рукометаши су слободни.

Одбојкаши „Врања“ изгубили су у Неготину од „Хајдук Вељка“ са 3:1 у сетовима а одбојкашице „Панде“ су победиле са 3:2 „Бор“ у гостима. У 14. колу Друге лиге „Исток“ и одбојкаши и одбојкашице играју у Врању са нишком „Десетком“. 

Тест

Thursday the 25th. Спортски савез града Врања 2013.