Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

             Предстојећег викенда играће се утакмице 2. кола Прве лиге Србије и фудбалске зоне групе Југ. Динамо у Врању дочекује лазаревачку Колубару, Врањска Бања гостује Пустој Реци у Бојнику а Небески анђели на терену базе Југ угостиће екипу из Чекмина.

У недељу у 17 сати на стадиону Јумка у Врању састаће се два противника, која су остали кратких рукава на старту шампионата. Динамо је изгубио у првом колу у Београду од Графичара са 2:0, док је Колубара у Лозници од новајлије у друштву прволигаша претрпела пораз од 4:2. Лазаревачки тим је ушао са нескривеним амбицијама да се домогне у овом шампионату Супер лиге а Динамо да освоји што боље место на табели Прве лиге. Ови параметри показују да ће сусрет ова два ривала бити сигурно врло неизвестан. Два победе врањских зонаша на старту првенства у зони Југ. Против новајлија у лиги освојени су бодови на домаћем терену а нова искушења их чекају у 2. колу. Противник Врањске Бање, Пуста Река изгубила је меч у Горњем Стопању од Јединства са 4:1, док је Чекмин, противник Небеских анћела, поражен као домаћин, резултатом 2:1 од Јединства из Грделице. Тежи посао имаће фудбалери Врањске Бање на гостовању у Бојнику.

Тест

Friday the 19th. Спортски савез града Врања 2013.