Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

           На малој свечаности у сали Града Врања, председнику Стонотениског клуба Топ Спин из Врања, Филипу Филиповићу, генерални секретар Стонотениског савеза Региона Централне Србије, Јован Живић, предао је пехар за освојено прво место у шампионату и за пласман у Прву лигу Србије.

До Стонотенисери Топ Спина, који су освојили прво место у Другој лиги групе Југ, иако је то било довољно за пласман у виши ранг, волшебном одлуком су морали да играју два додатна баража за улазак у Прву лигу и то један у Алексинцу а други у Новом Саду. У Алексинцу за мало нису успели али су победом над Панчевом у Новом Саду направили успех и пласирали су се у савезни ранг такмичења. Председник клуба Филиповић, уручио је захвалнице за допринос оваквом резултату клуба, Генералном секретару савеза Јовану Живићу, градоначелнику Врања Др. Слободану Миленковићу и већнику за спорт и омладину Ненаду Ђорђевићу. По завршетку овог протоколарног дела одржан је и семинар и полагање за стонотениске судије из Врања.

Тест

Thursday the 25th. Спортски савез града Врања 2013.