Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

     

Фудбалери Динама из Врања згубили су од Радничког у Пироту минималним резултатом 1:0.Овај меч 5 кола Прве лиге Србије био је рововска битка два тима којима су бодови били од велике важности.

Динамо је одолео притиску у првом полувремену, јер су Пироћанци имали више од игре и више су нападали гол Динама. У другом делу меча, врањски тим се ослободио притиска и могао је да постигне гол преко Димитрова, који је погодио стативу и Радочаја. Меч је решен пред крај утакмице у 86 минут, када је играч Радничког, Миленковић, једну лопту главом спровео у мрежу Динама. На крају остаје жал врањских фудбалера за пропуштеном шансом да се освоји макар један бод на овом гостовању. Динамо се налази на предпоследњем месту табеле са 3 освојена бода, колико имају и Раднички из Сремске Митровице, Дубочица из Лесковца и Трајал из Крушевца, само они имају бољу гол разлику. Последња, Слога из Краљева има само један освојен бод. Динамо наредног викенда игра у Врању са екипом Будућност из Добановца.Само један бод су освојили Небески анђели и Врањска Бања у 5 колу фудбалске Зоне Југ. Небески анђели су играли нерешено 3:3 са Добричем у гостима, док је Врањска Бања изгубила на свом терену од Слоге из Лесковца, резултатом 3:0. Небески анђели су трећи на тебели са 11 а Врањска Бања је дванаеста са 5 освојена бода. У наредном колу Небески анђели дочекују Јединство из Горњег Стопања а Врањска Бања гостује такође, Јединству али у Грделици.

Тест

Saturday the 20th. Спортски савез града Врања 2013.