Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

       Фудбалери „Динама“ играју у Крагујевцу, „Врањска Бања“ у Чекмину а „Небески анђели“ су домаћини „Косаници“ из Куршумлије. КМФ“Врање“ угостиће „Коњарник“ из Београда, Одбојкашице „Врања“ дочекују београдску „Роду“, одбојкаши играју са „Хајдук Вељком“ а „Панда“ је домаћин нишком „Студенту“.

     Другопласирани „Раднички“ из Крагујевца дочекује „Динамо“ у 9 колу Прве фудбалске лиге Србије. Судар два тима која су на различитим позицијама на табели и који имају различите циљеве у овом шампионату. „Раднички“ је други на табели и јури првопласирани „Кабел“, док је „Динамо“ последњи на табели са само једном победом из 8 утакмица. Све шансе у овом мечу су на страни домаћина на стадиону „Чика Дача“ У Крагујевцу. У Зони „Југ“, играју се мечеви 8 кола првенства. Другопласирани „Небески анђели“ домаћини су „Косаници“ из Куршумлије и имају велике шансе за победу. „Врањска Бања“ игра у Чекмину са истоименим тимом и може да дође до повољног резултата.

     Овог викенда почињу и кошаркашки и одбојкашки шампионати. Кошаркаши „Пантера“ по распореду су у 1 колу Прве Регионалне лиге „Исток“, слободни, док ће у среду у Хали спортова угостити „Јабланицу“ из Медвеђе у 1 колу „Купа Радивоја Кораћа“.

     Одбојкашице „Врања“ почињу шампионат у Првој лиги Србије утакмицом са београдском „Родом“. Утакмица се игра у недељу у 18 сати у малој сали Хале спортова. У Другој лиги „Исток“, одбојкаши Врања у суботу од 20 сати дочекују „Хајдук Вељка“ из Неготина, док одбојкашице „Панде“ играју са „Студентом“ из Ниша. Меч се игра у суботу у 17 сати у сали Медицинске школе.

   Клуб маог фудбала „Врање“, после високог пораза у Новом Пазару има прилику за поправни у 2 колу Прве Футсал лиге. Дочекују у Врању екипу „Коњарника“ а меч се игра у суботу од 19 сати.

    

Тест

Friday the 19th. Спортски савез града Врања 2013.