Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

          Прозивком фудбалера на Градском стадиону у Врању,јуче су припреме за пролећни део шампионата у Првој лиги Србије, почели фудбалери „Динама“. На прозивци је било 25 играча који ће конкурисати за најбољи састав врањског прволигаша.

Они су одрадили и први тренинг а од данас ће тренирати два пута дневно. „Динамо“ очекује тешка борба за опстанак у Првој лиги па су због тога играчи добили упутства да раде и у паузи првенства. Колико су се држали тога видеће се већ на првим тренинзима. Фудбалери и стручни штаб радиће у Врању до 19. јануара када одлазе на припреме у Хрватској у Умагу, где ће боравити до 5. фебруара. Да све није почело како су желели у клубу показује и суспензија два првотимца, Радочаја и Јовановића, али из клуба нису објаснили због чега су ова двојица играча суспендована. Ново лице уклубу је голман Симоновић, који је у „Динамо“ дошао из Петровца на Млави. У плану је довођење још неколико појачања, али осим слабе понуде играча ту је и беспарица па ће се видети ко ће приступити врањском клубу.

Припреме су почели и фудбалери Клуба малог фудбала „Врање“, који ће покушати да одбране треће место у Првој Футсал лиги Србије. До меча на свом терену, у првом пролећном колу у Врању са „Новим Пазаром“, припремаће се у Хали спортова у Врању.

Тест

Wednesday the 24th. Спортски савез града Врања 2013.