Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

          Акција Спортског савеза Србије, Министарства унутрашњих послова Републике Србије, Министарства спорта и омладине и Спортског савеза Града Врања под називом „Спорт у полицији“ биће одржана до краја маја месеца. Тако је одлучено на данашњем састанку у просторијама Спортског савеза Града Врања на коме је договорено све што се организације такмичења тиче а извучени су и такмичарски бројеви екипа за турнире.

У Врању, екипе ПУ ће се такмичити у две дисциплине, мали фудбал и баскет 3 на 3. Осталих пет дисциплина, има их седам, одржаће се на међурегионалном такмичењу у другом степену. Победници у малом фудбалу и баскету стичу права учешћа у другом кругу ових игара. Мали фудбал окупиће 9 екипа, које су подељене у две групе. Групу А чине екипе: „Ванредне ситуације“ Врање, ПС „Владичин Хан“, ПС“Трговиште“ и СПИ“Врање“. Жреб је одлучио да се у групу Б надмећу: „Севарна Македонија 2“, СГП“Рибарци“, „Северна Македоније 1“,ПС“Босилеград“ и ПС“Бујановац“. Турнир почиње 18 маја и трајаће четири дана.Турнир у Баскету биће одржан у Хали спортова у Врању 22. маја а пријављене су три екипе. „Северна Македонија“,РЦГ“Према Бугарској“ и ПЦ“Бујановац“. Играће се по систему „Сваки са сваким“. Баскет турнир почиње у 11,00 сати. Организатор турнира, Спортски савез Града Врања уз подршку Хале спортова и Града Врања, обезбедиће оптималне услове за такмичење.

Тест

Friday the 19th. Спортски савез града Врања 2013.