Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

        Победом екипе „Одељења за ванредне ситуације“ завршен је турнир у малом фудбалу, док је екипа „Према Северној Македонији“ освојила прво место на турниру у баскету у акцији „Спорт у полицији „ у Врању. У финалном мечу турнира у малом фудбалу, екипа „Одељења за ванредне ситуације“ у Врању победила је након извођења пенала, резултатом 2:1 тим „Саобраћајне полицијске испоставе „ у Врању , коме је припало друго место. Треће место на турниру заузела је екипа „Регионалног центра саобраћајне полиције према Северној Македонији“. За најбољег играча турнира проглашен је Мирослав Ристић а најбољи голман је Дејан Стошић.

       На турниру у баскету тријумфовала је екипа „Према Северној Македонији“ ,друго место су заузели кошаркаши екипе ПЦ“Бујановац“ а трећа је била екипа РЦГ“ Према Бугарској. За најбољег играча турнира проглашен је Зоран Младеновић из најбоље екипе на турниру. Победници у ове две спортске дисциплине престављаће Пчињски округ на међурегионалним играма у Нишу. Утакмице турнира у малом фудбалу игране су на отвореним теренима Спортског центра, док су мечеви полуфинала и финала играни у сали Економске школе у Врању. Турнир у баскету одигран је у Хали спортова у Врању. Спортски савез Србијеи Министарство унутрашњих послова Републике Србије по први пут су организовали ову акцију Спорт у полицији“. Акција се показала као пун погодак. У Врању, акцију је одлично спровео и организовао Спортски савез Града Врања уз подршку Хале спортова у Врању и Града Врања. Најбољим екипама на турнирима припали су пехари и признања, које су капитенима екипа уручили предстравници Спортског савеза Града и представник Полицијске управе Врање. Још једном је Спортски савез Града Врања показао да је одличан организатор спортских дешавања и да има квалификован спортски кадар чак и за организацију великих такмичења.                            

Тест

Thursday the 25th. Спортски савез града Врања 2013.