Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Четири кола пре краја првенства у Првој фудбалској лиги Србије врањски Динамо је у тешкој позицији на табели. Налази се у зони испадања и од 12 могућих бодова у наредна четири последња кола, према неким проценама, врањском прволигашу ће бити потребна 7. То је речено на данашњој конференцији за медије, која је одржана на стадиону Јумка у Врању, а на којој су говорили тренер Саша Мркић и фудбалери Динама, Милош Јанићијевић и Огњен Шиник.

"После три везана праза победа против београдског Синђелића дошла је у прави час. Наш следећи противник, БСК Борча, на свом терену је увек јак за сваког противника па и за нас. БСК је ушао у серију добрих резултата и очекује нас врло тежак и неизвестан меч, поготово што су бодови за опстанак потребни обема екипама. Ако се вратимо непоражени из Борче, биће то успех за нас" рекао је првотимац Динама Милош Јанићијевић.

Тренер Мркић за састав тима сигурно не рачуна на повређене Анђелковића и Миленковића, док је под знаком питања Ставрић. Тренер Мркић и играчи се слажу у једном, а то једа је БСК Борча млад и јак тим са младим тренером који је жељан доказивања.

Динамо улази у серију тешких утакмица па ће после Борче бити два пута домаћин на свом стадиону, Бежанији и директном конкуренту за опстанак, Доњем Срему, а у последњем колу гостује Пролетеру у Новом Саду.

Утакмица у Борчи се игра у суботу од 17 сати.

Тест

Sunday the 28th. Спортски савез града Врања 2013.