Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Утакмица последњег кола Прве фудбалске лиге Србије између Пролетера и Динама у Новом Саду била је без резултатског значаја јер су и један и други тим пре последњег кола обезбедили пласмане који су им одговарали, тако да су наступили са комбинованим тимовима.

Резултат од 3:0 за Пролетер је на крају мање битан од циља, који су фудбалери Динама постигли, а то је опстанак у лиги. Динамо је на крају сезоне завршио на 12. месту на табели са 38 освојених бодова од тога 11 победа, 5 нерешених резултата и 14 пораза.

Пласман у Супер лигу обезбедили су Напредак из Крушевца и Бачка из Бачке Паланке, док су испали у Српску лигу Слаобода из Ужица, Доњи Срем из Пећинаца, Лозница и Раднички из Крагујевца.

И чланови Зоне Југ играли су за викенд утакмице 29. кола шампионата. Врањска Бања је била слободна због одустајања БСК из Бујановца док су Небески анђели на свом терену савладали Власину са 1:0. Коло пре краја Власина има 60 бодова на првом месту, а Врањска Бања на другом 57. Небески анђели су на 13. месту са 31 освојеним бодом. У последњем колу Врањска Бања дочекује Будућност из Поповца, а Небески анђели гостују Балканском у Димитровграду.

Тест

Sunday the 28th. Спортски савез града Врања 2013.