Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Припреме за други део шампионата у Нишкој фудбалској зони почео је и врањски фудбалски клуб Динамо. Данас је обављена прозивка фудбалера и почело се са тренинзима. За сада ће се припреме одвијати у Врању, а видеће се да ли ће бити и евентуалног одласка негде ван града.

О играчком саставу је још рано говорити па ће се око евентуалних промена у тиму одлучити у наредним данима. Прво место и јесења титула је обавезујућа за Динамо, јер љубитељи фудбала у граду очекују експресан повратак у српсколигашко друштво. Пет бодова предности у односу на прве пратиоце, Балканског из Димитровграда и Радана из Лебана могу бити велика и на крају пресудна за пласман у виши ранг. До 9. кола пролећног дела шампионата биће јасно много тога јер у тим првим утакмицама ова три тима играју мечеве међусобно. Објективно, само Сврљиг поред ове тројке из врха табеле, има шансе да поремети редослед на табели. До почетка шампионата има још доста времена па фудбалерима Динама остаје да се што боље припреме за прве првенствене утакмице.

Тест

Thursday the 2nd. Спортски савез града Врања 2013.