Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Фудбалери Динама из Врања, нови чланови Српске лиге Исток, од понедељка се налазе на седмодневним припремама у Врњачкој Бањи. Нови шеф стручног штаба, Динама, Милан Димовски из Ниша, одвео је 27 фудбалера који конкуришу за састав екипе за предстојећи шампионат.

Поред Димовског, на припремама је отишао и његов помоћник, Александар Антић, који је у неколико наврата и сам био тренер првог тима Динама. Свим фудбалерима, који су отишли на припреме оне ће бити и квалификационе, јер ће тренер Димовски видети ко ће од играча остати у Динаму. Као и ранијих година и на почетку ових припрема у Динаму је дошло доста играча са стране а састав ће чинити и неколико играча из млађих категорија. Ко ће играти у Динаму искристалисаће се кроз пријатељске утакмице. Нова Упрва Динама именовала је и тренере млађих категорија клуба. Са младим играчима ће у предстојећој сезони радити Давор Тасић, Драган Младеновић, Драган Стојановић, Ненад Јакшић и Игор Стојковић. Координатор млађих селекција као и до сада остао је Јова Ристић. 

Тест

Friday the 3rd. Спортски савез града Врања 2013.