Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

У тек завршеном летњем прелазном року, фудбалски клуб Динамо из Врања, у многоме је променио састав тима у односу на предходну сезону у Нишкој фудбалској зони. Динамо је административним путем враћен у Српску лигу Исток, због одустајања Моравца из Предејана из такмичења.

У Динаму је најпре дошло до промене тренера, јер је Нишлију Ивана Јовановића на клупи наследио такође Нишлија Милан Димовски. Редове врањског српсколигаша у прелазном року напустили су: Данић и Величковић који су постали нови чланови Моравац Ориона, Илић и Димић су потписали за Тимочанин из Књажевца, док јеЂокић појачао редове тима из Медошевца код Ниша. Један цео тим је стигао у редове Динама. Јефтић је дошао из Долине, Видосављевић, Милић и Џемаили из бујановачког БСК, Милош Ж Тасић и Анђелковић из сурдуличког Радника, Костић је пристигао из Озрена из Сокобање, Лазаревић, Видановић и Станковић су у претходној сезони играли за Моравац, а Спасић за Медошевац. Последњи потпис на уговор са Динамом ставио је искусни Небојша Стајић, који се вратио из Лознице. Динамо је добро почео првенство, уз пораз у другом колу има три тријумфа и налази се у горњем делу табеле. 

Тест

Friday the 3rd. Спортски савез града Врања 2013.