Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

На почетку шампионата у Првој Футсал лиги, фудбалери Врања тесно су поражени, резултатом 2:1 у Врбасу од истоименог прволигаша. Иако су Врањанци у шампионат ушли са подмлађеним тимом, приказали су у Врбасу одличну игру и што се нису вратили са макар бодом крива је њихова несналажљивост пред голом Врбашана.

Велика борба вођена је у првом полувремену. Било је прилика и пред једним и пред другим голом, али се на одмор отишло са резултатом као на почетку меча. Колосалну шансу за Врање пропустио је Николић у 20. минуту меча. Домаћин је повео голом Живића, да би исти играч у 36. минуту удвостручио предност за Врбас. Николић је успео да само смањи предност домаћег тима два минута пре краја меча. Домаћи играчи промашили су пенал минут пре краја сусрета. Врањанци су имали две стопостотне прилике за изједначење, али се на крају Врбас радовао. У другом колу Врање је домаћин САС Максбету из Зрењанина.

Тест

Saturday the 4th. Спортски савез града Врања 2013.