Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

После велике битке током свих 40 минута утакмице, фудбалери клуба малог фудбала Врање успели су да победе врло јаку екипу САС Максбет из Зрењанина на свом паркету, резултатом 4:3, полувреме 3:2. Минималан пораз у првом колу није обесхрабрио фудбалере Врања да пруже максимум у дуелу са екипом која је важила за фаворита на овом мечу у утакмици 2. кола Прве Футсал лиге Србије.

А све је добро кренули за домаћи тим, када је веч у 3. минуту Стошић донео вођство Врању. Милошевић је изједначио у 8. минуту да би Стојановић и Крстић у 13. и 15. минуту донели два гола предности за домаћи тим. До краја полувремена Радин је минут пре краја смањио на 3:2. Друга деоница утакмице донела је борбу оба тима чији су играчи били решени да дођу до целог плена. У 35. минуту Милошевић је изједначио на 3:3. Када су буквално истицале последње секунде меча и када је око 300 гледалаца у врањској Хали спортова било помирено са чињеницом да ће тим за који навијају освојити само бод, Додић је матирао голмана САС Максбета и донео неописиву радост играчима Врања и гледаоцима на трибинама. У наредном колу Врање гостује Новој Пазови. 

Тест

Saturday the 4th. Спортски савез града Врања 2013.