Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Фудбалери Бечеја сасвим заслужено су освојили сва три бода у Врању у дуелу са истоименим домаћим тимом, победивши резултатом 3:2 на отварању другог дела сезоне у Првој Футсал лиги. После боље игре током читавог меча и много више створених и пропуштених шанси пред голом Врања, Бечејци су успели да у другом полувремену са три гола крунишу своју надмоћ на терену.

Што разлика није већа сигурно је заслужан голман Врања, Тасић који је у оба полувремена одбранио доста тешких удараца и тако заштитио своју мрежу. Око 500 гледалаца у Хали спортова у Врању мало је видело од појачања у редовима Врања, двојице македонских интернационалаца и Стојковића који је дошао из Динама. На самом крају првог полувремена, на пас Стојановића, капитен Николић јаким ударцем доводи Врање у резултатску предност. Најбољи играч утакмице капитен Бечеја, Шошо у 24. минуту са десетак метара изједначава резулат резантним ударцем по земљи. Трандафиловски прецизним пасом додаје лопту Стојановићу за 2:1 за Врање у 31. минуту. Гости преко некадашњег центарфора Динама, Живића изједначавају на 2:2, да би Томић топовским ударцем донео победу Бечеју  у 37. минуту. Три минута неефикасне игре Врања на крају сусртета са играчем више и радост Бечејаца. Екипа Врања је изгубила планиране бодове и остало у зони испадања са 10 освојених бодова. У наредном, 13. колу, Врањанци гостују у Зрењанину екипи Сас и мораће да јуре сва три бода ако желе да и наредне сезоне играју Прву лигу.

Тест

Thursday the 16th. Спортски савез града Врања 2013.