Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Највероватније, Врање од јесени 2015. године неће имати ни једног прволигаша у лигама Србије. То је све извесније после пораза фудбалера КМФ Врање од 6:4 на свом терену од Нове Пазове. Иако је на полувремену било 2:1 за Врањанце, нико није слутио овако лош завршетак за врањски клуб.

После овог пораза опстанак у Првој футсал лиги је сведен у домен теорије и само чудо би требало да се деси да се КМФ Врање извуче на табели из безизлазне ситуације. Поразу је сигурно допринела повреда капитена Николића већ на почетку утакмице, али лоша игра током читаве утакмице је највише довела до пораза. Сада је Врање последње, 12. на табели са само 10 бодова, док 11. Фонтана из Чачка има 11, десети Сас из Зрењанина 12, а девети Винтерспорт 15 освојених бодова. Ове године четири екипе испадају из Прве Футсал лиге. У наредом колу КМФ Врање домаћин је Мунгосима из Земуна. До краја шампионата  Врањанцима остаје да се часно боре за бодове и да покушају све, макар док постоје минималне шансе, да остану у лиги. 

Тест

Monday the 29th. Спортски савез града Врања 2013.