Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Утакмицу 5. кола Прве лиге Србије фудбалери врањског Динама играју у суботу у Инђији против истоимене екипе. За овај сусрет, шеф стручног штаба врањског прволигаша Миодраг Радановић не може да рачуна на повређене Љубомирца и Вигњевића.

 

„И на овој утакмици нећемо мењати систем игре и играћемо нападачки, колико нам противник то дозволи. Инђија је квалитетан тим који тешко губи на домаћем терену и чије су амбиције врх табеле. Очекује нас тешка утакмица, али све зависи од нас. Идемо на победу, али и освајање бода ће бити добар резултат“, рекао је тренер Радановић на данашњој конференцији за новинаре.

Играчи Ставрић и Јанићијевић су напоменули да је победа у против Доњег Срема вратила самопоуздање фудбалерима након два везана пораза и да да ће сви на терену пружити максимум како би се вратили са позитивним резултатом.

После 4 кола, Динамо је на осмом месту са две победа и два пораза, док је Инђија на 10. месту са по једном победом, ремијем и поразом и једном утакмицом мање. 

Тест

Friday the 17th. Спортски савез града Врања 2013.