Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

На данашњој конференцији за новинаре фудбалског клуба Динамо, уочи утакмице 13. кола Прве лиге Србије против Бежаније, говорили су шеф стручног штаба Владан Петровић и играчи Игор Миовић и Стефан Радовановић.

 

„На ово гостовање идемо у добром расположењу након победе у претходном колу. Протеклу недељу смо провели радно и боље сам упознао играче тако да идемо да се покажемо у најбољем светлу. Бежанија је добра екипа што показује и њен тренутни пласман на табели и очекује нас тежак меч“, рекао је шеф стручног штаба Владан Петровић.

Фудбалери Миовић и Радовановић су се сложили са тренером да је ово гостовање веома тешко и због квалитета Бежаније и због терена на коме ће играти, али су истакли да уколико понове добру игру из претходног кола могу да се надају повољном резултату.

За овај сусрет тренер Петровић не може да рачуна на повређеног Ставрића, док су Ђаковац и Анани још увек несигурни због повреда.

Утакмица између Бежаније и Динама се игра у недељу у 13, 30 сати. 

Тест

Friday the 17th. Спортски савез града Врања 2013.