Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Са женском и мушком селекцијом, Кошаркашки клуб „Николић Академије“, једини је представник Врања у Летњој српској лиги. До сада су одиграна 4 кола у мушкој и 3 кола у женској конкуренцији.

Мушка екипа, која је састављена од кадета и пионира игра са много јачим сениорским екипама и до сада има три пораза без победе. У последњем мечу изгубили су врањски кошаркаши од Омладинца 016, из лесковца, резултатом 74:73. У среду је на програму следећи меч а првотимци Николић Академије гостују у Грделици тиму Данила Бошковића.

Женска екипа овог клуба, која је прва такмичарска екипа у историји града у женској кошарци, бележи све саме успехе. Налази се тренутно на другом месту табеле са бодом заостатка иза члана АБА женске лиге, лесковачког Актависа. У последњем мечу врањске кошаркашице победиле су претендента за прво место Радник у Сурдулици, резултатом 69:59. Феноменалну партију пружила је Сашка Смиљковић, која је убацила екипи Радника 32 поена. И све остале девојке пружиле су фантастичну игру. Њихова игра и учешће у лиги оцењене су високом оценом од стране Кошаркашког савеза Србије. У наредном колу, Николић Академија дочекује у суботу на свом терену лидера Актавис из Лесковца.

Тест

Sunday the 28th. Спортски савез града Врања 2013.