Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Тројком Душана Антића четири секунде пре краја меча, кошаркаши Југа победили су Куршумлију, резултатом 78:76 у 8. колу Прве регионалне лиге Исток у Хали спортова у Врању. Врло значајна утакмица за оба клуба, чији је приоритет опстанак у лиги, обиловао је преокретима у резултату и врло неизвесном завршницом.

Гости из Куршумлије предвођени искусним играчима, Милијановићем, Драгојевићем и Виштицом, успели су да у првој четвртини наметну спори ритам меча и да отупе напад младих играча Југа. Добро су чували капитена Врањанаца Стевановића па су овај део меча решили у своју корист са 21:18. У другој четвртини, кошаркаши Југа наметнули су бржи ритам и добром одбраном и брзим контрама добили ову четвртину са 21:14. После одмора настављена је резултатска клацкалица. Опет пад у игри Југа, кога је резултатски у игри, својим кошевима, држао најбољи играч утакмице Антић. Трећа четвртина завршена је резултатом 19:16 за госте. У последњој деоници везане поене постигао је плеј Милош Петровић и то је дало подстрек врањским кошаркашима да у врло неизвесној завршници шутем Антића за три поена освоје врло значајне бодове за даљи пласман у лиги. Антић је постигао 4 тројке и 26 кошева. Никола Стевановић је убацио 17, Марко Стошић 11, а Милош Петровић 8 кошева. У гостујућем саставу најефикаснији су били Драгојевић са 27 и Виштица са 23 постигнута поена. Југ је тренутно на десетом месту на табели са 11 освојених бодова. У наредном, деветом колу врањски клуб гост је Сокобање, која је апсолутни фаворит за освајање бодова, јер има квалитетнији састав од Југа и бори се за врх табеле.

Тест

Saturday the 4th. Спортски савез града Врања 2013.