Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Победом над главним конкурентом за прво место у Другој лиги Исток, екипом Ле 98 из Лесковца, резултатом 3:1 у сетовима, одбојкашице Врања супериорно су освојиле прво место и пласман у Прву А лигу Србије, други ранг такмичења у држави.

Пред око 500 гледалаца, у малој сали Хале спортова у Врању, одбојкашице Врања су одиграле добар меч, који је био врло неизвестан у прва три сета. Искусне гошће из Лесковца су у првом и другом сету имале резултатску предност све до двадесетог поена, али су после тога падале у игри због нетренирања и губиле сетове. Добро физички припремљене врањске одбојкашице су у финишу сетова одиграле најбоље и решиле меч у своју корист. У првом сету било је 25:19, у другом, разлика 28:26, трећи су добиле гошће, резултатом 25:18, док је четврти припао Врањанкама са 25:19. По зваршетку меча настало је велико славље у хали, јер је ово први пласман у Други ранг такмичења женског клуба Врање, иако су два пута кроз квалификације могле да се домогну вишег ранга. Представници Регионалног одбојкашког савеза Ниша предали су победнички пехар и медаље врањским одбојкашицама и члановима стручног штаба. До краја шампионата остало је и последње коло, Врањанке гостују Параћину, али тај меч ће бити само ревијалног карактера.

Одбојкаши Младости, поново су поражени на свом терену. Изгубили су са 3:1 у сетовима у Врању од екипе Лесковца. У последњем колу Младост гостује СФС Борцу у Параћину.

У првенственом такмичењу Међуокружне лиге Лесковац, екипа Врања је максималним резултатом 3:0 савладала Мораву у Владичином Хану и задржала прво место са максималних 33 бода. 

Тест

Monday the 29th. Спортски савез града Врања 2013.