Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Одбојкаши Младости, чланови Друге лиге Исток, пласманом на 6. место на полусезони шампионата нису испунили оно што се од њих очекивало на почетку првенства. Староседеоци у овом рангу, играли су само једну сезону у Првој лиги, најављивали су борбу за  прво место и повратак међу прволигаше. Због тога су у своје редове и вратили неке своје играче који су играли у Првој лиги по другим клубовима.

Једино су били ослабљени неиграњем најбољег играча са ових простора, већ ветерана, Виктора Петрова, који је прешао у ОК Врање. Доведен је и тренер Зоран Ристић, који је напустио кормило ЖОК Врање.

И све то није било довољно да се Младост умеша у борбу за врх, већ је остварен један од лошијих пласмана откада Младост постоји. Шесто место у лиги од 10 клубова је несуспех. Четири победе и пет пораза са само 12 освојених бодова је биланс Младости и са таквим резултатом може се очекивати на пролеће само пласман у средину табеле, јер су се на врху већ издвојили Ниш и Јагодина.

Табела на полусезони: 1. Ниш 25, 2. Јагодина 20, 3. Десетка 19, 4. Топличанин 15, 5. Миленијум 15. 5. МЛАДОСТ 12, 7. Радан 11, 8. Хајдук Вељко 8, 9. Сфс Борац 5, 10. Пирот 3.

Тест

Sunday the 28th. Спортски савез града Врања 2013.