Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Утакмицама 9. кола завршен је јесењи део првенственог такмичења Друге одбојкашке лиге Исток у мушкој и женској категорији. Врање су представљале три екипе, две женске и једна мушка. Најуспешније су биле одбојкашице Врања које су први део шампионата завршиле на другом месту са 21 бодом остваривши 7 победа и два пораза.

И у утакмици последњег кола су на домаћем терену оствариле победу максималним резултатим 3:0 савладавши екипу Куршумлије.

Други женски клуб, Младост, дебитант у овом рангу такмичења остварио је само један тријумф и са 4 бода налазе се на последњем месту. У овом колу су у Врању поражене од екипе Лесковац 98 убедљивим резултатом 3:0.

Мушки одбојкашки клуб Врање је први део сезоне завршио на последњем месту са 5 бодова уз једну победу и 8 пораза. у утакмици 9. кола су на домаћем терену поражени од лесковачке Дубочице 3:2.

Првенствено такмичење се наставља 2015. године, а два врањска клуба су и незавидној ситуацији и предстоји им борба за опстанак, док ће се ЖОК Врање и на пролеће борити за прво место. 

Тест

Sunday the 28th. Спортски савез града Врања 2013.