Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Недељу дана пред почетак другог дела сезоне у Другој лиги Исток, одбојкашице Врања гостовале су на турниру у Жабљу, месту поред Новог Сада. Овај турнир искоришћен је да се провери форма играчица пред сам почетак сезоне и уједно да се присуствује завршном турниру Купа Србије за одбојкаше, који је одигран у Новом Саду, и на коме је тријумфовала Војводина победивши у финалу београдски Партизан.

Врањанке су освојиле треће место на турниру изгубивши од Руме са 3:1 у сетовима, а победивши други тим Срем Итона из Сремске Митровице са 3:2 у сетовима. Врање је одиграло и пријатељску утакмицу са домаћином турнира Жабљом и победило резултатом 3:0 у сетовима. Победник турнира је Рума, други је Жабаљ, Врање је треће, а други тим Срем Итона је четврти. Жок Врање и даље нема тренера, после оставке Андоновића. Тим је у Жабљу водио некадашњи играч ОК Врање, Александар Стевановић, који се намеће као прелазно решење на месту тренера. У недељу на старту првенства одбојкашице Врања дочекују Хајдук Вељка из Неготина.

Тест

Sunday the 12th. Спортски савез града Врања 2013.