Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Овог викенда су одиграни мечеви 11. кола Друге одбојкашке лиге Исток. Од врањских клубова, једино су одбојкашице Врања оствариле победу савладавши на домаћем терену Десетку из Ниша максималним резултатом 3:0. Врањанке настављају са сјајним играма и победама и остају у врх табеле.

Тренутно су на другом месту са 27 бодова, само једним мање од првопласиране екипе Миленијум која је у дербију савладала Лесковац 98 3:0. У наредном колу екипа Врања гостује нишком Студенту.

За разлику од старијег градског женског клуба, екипа Младости у досадашњем току првенства има само једну победу. И у овом колу су одбојкашице Младости поражене максималним резултатом 3:0 у Куршумлији од истоимене домаће екипе којој је одво други тријумф у текућем шампионату. Врањанке су на последњем месту са 4 бода ау наредном колу на домаћем терену дочекују екипу Хајдук Вељка.

Мушки одбојкашки клуб Врање је на домаћем терену поражен од нишке Десетке 3:0. Другопласиран тим из Ниша је био доманинатнији и бољи и остварио заслужену победу. Врањанци су и даље на последњем месту са осам бодова, а у наредном колу гостују лидеру на табели, екипи Јагодине која нема пораз у досадашњем току првенственог такмичења. 

Тест

Monday the 29th. Спортски савез града Врања 2013.