Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Данас је у просторијама женског одбојкашког клуба Врање одржана конференција за новинаре тог клуба на којој су говорили председник клуба Душан Ђедовић, тренер Дејан Ђорђевић и капитен екипе Ана Петровић.

 

„Женски одбојкашки клуб Врање сутра игра дерби меч у Лесковцу против екипе Лесковац 98 који ће обележити полусезону и одлучити првака јесењег дела шампионата Друге лиге Исток. У првих седам кола и екипа Лесковца и Врања су без пораза, али Лесковчанке немају ни изгубљен сет и због тога су на првом месту. Надамо се да ће после утакмице осмог кола пласман на табели бити другачији и да ћемо ми бити на првом месту“, рекао је председник ЖОК Врање, Душан Ђедовић.

Тренер Дејан Ђорђевић је напоменуо да су све одбојкашице спремне и да познају лесковачки састав, који је појачан са неколико играчица које су наступале за суперлигашке екипе.

Капитен врањског састава, Ана Петровић је истакла да је атмосфера у екипи на високом нивоу и да се нада да ће Врањанке у Лесковцу остварити нову победу.

Утакмица између Лесковца 98 и Врања је на програму у суботу са почетком у 16,30 сати.                      

Тест

Thursday the 2nd. Спортски савез града Врања 2013.