Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

 Прошлог викенда завршен је шампионат фудбалера, остало је да до Нове године и остали  клубови заврше прве делове својих сезона. Овог викенда завршава се и рукометни  шампионат а последњи ће остати да играју своје утакмице кошаркаши Југа.

 

 У Првој Футсал лиги Србије у 7. колу екипа Врања гостује неприкосновеном прваку државе  Економцу у Крагујевцу. Домаћи тим је апсолутни фаворит и Врањанцима остаје једино да  пруже жесток отпор шампиону. 

Кошаркаши Југа вечерас играју у Медвеђи са Јабланицом утакмицу 9. кола Прве регионалне лиге Исток. Четири победе и исто толико пораза има Југ, док су кошаркаши Јабланице на зачељу табеле. Југ има шансе да победи али и домаћин је увек ратоборан на свом паркету.

Последње коло у рукометној Првој Исток лиги доносу меч у Куршумлији између домаће Планинке пролом воде и рукометаша Врања 1957. Оно што је написано за утакмицу Врање - Економац, важи и за овај сусрет јер је домаћин без иједног пораза апсолутни фаворит.

Одбојкаши Младости и одбојкашице Врања сутра одлазе на гостовање у Неготион на мегдан Хајдук Вељку. Дуг пут на исток Србије може да буде битан фактор за резултат ових мечева 7. кола Друге одбојкашке лиге Исток.

Дерби првог дела сезоне у Међуокружној лиги Лесковац игра се у Врању између домаћег тима и одбојкаша Дубочице из Лесковца. Ко победи биће јесењи првак. Оба тима су већ виђени друголигаши, јер су по квалитету далеко испред осталих екипа.

Тест

Saturday the 27th. Спортски савез града Врања 2013.