Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Поводом дана ослобођења Врања од Турака, на Басној Кобили су одржане спортске активности. Учествовало је око 50 такмичара, који су се борили за награде у неколико дисциплина. Најпре су чланови Планинарског клуба "Железничар 2006" извели пешачење едукативном стазом, која је била врло захтевна јер је у току ноћи и ујутра на Бесној Кобили пало око петнаестак центиметра снега.

Такмичари су се надметали и у бацању камена са рамена, скоку у даљ, показали су вештине на полигону спретности а огледали су се и у санкању. Победницима су припали пехари и медаље, дар организатора Спортског савеза града Врања и Скијалишта "Бесна Кобила. Признања и пехаре најбољим такмичарима предали су Дарко Фиулиповић, члан Градског већа за спорт и омладину, Дејан Манић, директор Скијалишта, Душан Томић, директор Спортског савеза и Мартин Ђорђијевић, потпредседник Спортског савеза града Врања.

Спортске активности поводом Дана ослобођења Врања настављају се сутра турниром у Стрељаштву и почетком хуманитарног турнира у малом фудбалу.

Тест

Thursday the 2nd. Спортски савез града Врања 2013.