Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Клуб малог фудбала Врање игра једну од најважнијих утакмица у сезони. У госте им долази Нови Пазар, екипа која је дебитант у лиги али која их је победила у првом делу шампионата Прве Футсал лиге. Победа је Врањанцима императив, јер би три освојена бода значила и опстанак у друштву најбољих клубова малог фудбала у Србији.

 

Југ, који је на 7 утакмица за редом поражен у Првој мушкој регионалној кошаркашкој лиги Исток, иде на мегдан појачаном Димитровграду. Мале су шансе врањских кошаркаша да освоје бодове, због домаћег терена, а и због екипе Димитровграда, за које наступају опорављени кошгетер Јовановић и донедавни капитен Пирота, Тодоровић.

У сличној ситуацији је и Рукометни клуб Врање 1957 у Првој рукометној лиги Исток. У 16. колу, Врањски рукометаши, гостују у Блацу, тиму Јастребца, који их је јесанас победио у Врању. Домаћи тим је бољепласиран на табели па би и бод био добар капитал за врањски тим.

Рукометашице Врања дочекују прокупачки Топличанин у 9. колу Прве лиге Исток за жене. До сада само једна победа Врањанки не даје много наде и у овом мечу.

Одбојкашке екипе играју у Нишу. Младост је у Другој мушкој лиги Исток, гост Миленијуму, кога су врањски одбојкаши савладали у првом делу сезоне са 3:2 у Врању, а одбојкашице Врања гостују истом клубу само у женској конкуренцији. Нишки тим је у оба сусрета фаворит. Одбојкаши Врања у 12. колу МОЛ Лесковац дочекују Сурдулицу и апсолутни су фаворити.

Стонотенисери Врања, који не могу даље од средине табеле, играју у Врању са Крагујевац Спином, кога су и у Крагујевцу победили.

Кик боксери два врањска клуба Јуниора и Врања учествоваће на Првенству централне Србије у недељу у Власотинцу. Првенство се одржава у дисциплини К-1 за пионире и сениоре. Учествоваће укупно 11 такмичара из Врања.

Тест

Sunday the 5th. Спортски савез града Врања 2013.