Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Фудбалере Динама, који су у пролећном делу шампионата из 3 меча освојили само један бод, очекује тешко гостовање у Сврљигу, у мечу 19. кола Нишке фудбалске зоне. Сврљиг је на 6. месту табеле. Динаму је ово можда и пресудно гостовање, јер ако Радан у заосталом мечу победи Сврљиг, а Динамо изгуби од истог противника доћи ће до промене на врху табеле.

 

Тежак меч очекује и КМФ Врање у Првој Футсал лиги. Победе су инператив врањским фудбалерима, и овог викенда у Зрењанину са екипом Сас Марба и наредне недеље у Врању против Смедерева. Међутим, то неће бити нимало лако. Сас Марбо јури другу позицију на табели па им требају бодови из дуела са Врањанцима. Опстанак Врања зависиће и од резултата нишких тимова Калче и ВИК Наисуаса. Све је још отворено и у игри, ко ће поред Колубаре из Лазаревца у Другу лигу.

Кошаркаши Југа играју са Радником у недељу у Врању. Радник је у овом тренутку бољи тим од Југа, а резултат ће зависити пре свега од жеље Сурдуличана да  јуришају на победу. Југу су бодови преко потребни за опстанак а Радник ће играти само за престиж.

Рукометаши Врања 1957 дочекују БСК Хебу из Бујановца. Некада се за овај локални дерби причало месецима унапред а сада због одлива квалитетних играча о њему причају само најзагриженији љубитељи рукомета.

Врање у женској Првој лиги Исток игра у Пироту са лидером на табели и нема никакве шансе да победи.

Одбојкаши Младости и одбојкашице Врања играју на домаћем терену са истим клубом, Хајдук Вељком из Неготина. Оба тима су фаворити и треба очекивати двоструку победу врањских клубова. У МОЛ Лесковац, одбојкаши Врања играју дерби у Лесковцу са Дубочицом.

У 16. колу стонотениске Друге лиге Југ, Врање гостује Борцу у Чачку.

Тест

Thursday the 2nd. Спортски савез града Врања 2013.