Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Летњи камп у Караташу крај Кладова на коме се окупљају најперспективнији стрелци Србије ће ове године бити од 4. до 11. августа. Списак учесника одређује стручна комисија Стрељачког савеза Србије на основу постигнутих резултата у протеклом периоду.

Ове године ће петоро такмичара из Стрељачког клуба Врања бити учесници кампа који комплетно финансирају Министарство омладине и спорта и Стрељачки савез Србије. Поред вицешампионке Србије Милице Тасић из Врања, у Караташу ће боравити и најбољи кадет Србије у 2013. години, Никола Ристић и освајачи бронзаних медаља на државном првенству за кадете и вицешампиони школске олимпијаде Ђорђе Стошић, Ђорђе Филиповић и Златан Петров. Велико признање указано је и њиховом тренеру Давору Митров,који је ангажован у стручном штабу тренера који ће радити на реализацији програма рада у кампу.

Тест

Saturday the 4th. Спортски савез града Врања 2013.