Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

У Ћуприји је одржано Првенство централне Србије серијском малокалибарском пушком за кадетете и кадеткиње на којем су врањски стрелци постигли изванредне резултате у конкуренцији тимова из Јагодине, Смедерева, Крагујевца, Параћина и Ћуприје.

У дисциплини 30 метака лежећи врањске екипе у мушкој и женској конкуренцији освојиле су прва места и златна одличја. У истој дисциплини, у појединачној конкуренцији Александра Димковић је освојила сребрну медаљу док је Милица Тасић трећепласирана као и Ђорђе Филиповић код кадета.

У дисциплини тростав 3 пута 10 метака стрељачки клуб Врање у женској конкуренцији је био најуспешнији и освојио прво место док је код мушкараца врањски клуб био другопласиран. У овој дисциплини су врањски стрелци били запажени и у појединачној конкуренцији, Милица Тасић је освојила прво место и златну медаљу, док је Ђорђе Филиповић био другопласиран. 

Тест

Friday the 3rd. Спортски савез града Врања 2013.