Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Синоћ је у селу Корбевац завршен трећи по реду турнир у малом фудбалу. Овај велики турнир окупио је играче малог фудбала подељених у 18 екипа, што га сврстава у ред највећих турнира у округу.

Одличну организацију турнира одрадила је Месна заједница Корбевца уз свесрдну подршку Спортског савеза Града Врања и као покровитељ турнира, Град Врање.

У борби за треће место екипа Лаки ламинати из Врања савладала је домаћи тим Печењара Ниџа, резултатом 8:4 и освојила треће место. У финалу је виђена велика и врло неизвесна борба. Екипа СПС из Врањске Бање је повела против екипе Тасић из Корбевца на самом почетку утакмице са 2:0. У врло неизвесној завршници фудбалери екипе Тасић на крају су победили, резултатом 4:3 и освојили прво место, док је друго припало екипи СПС из Врањске Бање. Најбољи голман турнира био је Жарко Тасић, а најбољи играч Стефан Алексић из победничког тима, док је најбољи стрелац Марко Станковић из другопласиране екипе. Робне и новчане награде најбољим појединцима и екипама предали су руководећи људи Спортског савеза Града Врања, Игор Младеновић, председник, Александар Николић, генерални секретар, Душан Томић, директор и Мартин Ђорђијевић, потпреседник савеза.

Тест

Thursday the 2nd. Спортски савез града Врања 2013.